DESCONFINAMENT

Convoquen una manifestació per demanar que s'acabi el parc de Can Zam de Santa Coloma

Critiquen que la ciutat «no va sobrada» d'espais oberts on poder dur a terme activitats d'oci en l'època post-Covid

Imatge actual del parc de Can Zam, a Santa Coloma de Gramenet. / AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA

La Plataforma per la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam convoca una concentració per aquest dissabte 27 de juny davant l’Institut Puig Castellar, a les 19h, amb l’objectiu de reivindicar que s’acabi el parc de Can Zam a Santa Coloma de Gramenet.

Des de la plataforma critiquen que Santa Coloma «no va sobrada» d’espais oberts on poder dur a terme activitats d’oci en l’època Covid i post-Covid. «Som una ciutat de dimensions reduïdes i molta densitat de població que necessita aprofitar, i ara encara més, els seus espais verds», assenyalen des de l’entitat social.

Així, reivindiquen que Santa Coloma necessita, «ara amb més raó que mai», un parc urbà: «Necessitem Can Zam», manifesten. És per això que des de la Plataforma per la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam reclamen a l’ajuntament que tregui les tanques de la segona fase del parc i ordeni aquesta zona per a l’aprofitament de la població.

«Actualment sabem que les tanques no barren el pas de la població, però que aquest espai es considera que no està en condicions de seguretat per a la ciutadania i per això hi ha seguretat que vigila», assenyalen des de l’entitat.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA