INCENDI INTENCIONAT

Cremen tres contenidors a Santa Coloma durant la nit del 18 d'octubre

Van cremar dos contenidors del carrer Jacint Verdaguer i un altre de l'avinguda Generalitat, tots ubicats a la mateixa zona del municipi

Fonts policials asseguren que el foc va ser intencionat, però no hi ha proves de vinculació amb els disturbis per la sentència del procés

contenidors

Tres contenidors van ser incendiats la passada nit del 18 d’octubre a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Els fets van tenir lloc cap a les 00:00 hores de la nit, quan, de manera intencionada segons fonts policials, van cremar dos contenidors alcarrer Jacint Verdaguer i un altre a l’avinguda Generalitat, els tres ubicats a la mateixa zona del municipi.

Fonts policials asseguren que, malgrat que treballen sobre la hipòtesi que el foc va ser intencionat, no és possible conèixer de moment la causa i tampoc existeixen proves que estigui vinculat amb els desordres públics i disturbis que la mateixa nit hi va haver a Barcelona per les protestes contra la sentència del procés en el marc de la vaga general convocada pels sindicats independentistes Intersindical-CSC i IAC.

Mentre el mobiliari urbà prenia, una veïna amb inicials C.M. va pujar a un grup de Facebook un vídeo on s’aprecia el foc, en què comenta: «Hi ha malànimes per tot arreu».

Imatge de l’incendi d’un contenidor a Santa Coloma. / FACEBOOK

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments