Educació sostenible

Santa Coloma de Gramenet promou la reutilització de llibres de text

Aquest programa promou la cultura del reciclatge, la reutilització, la socialització i l'estalvi

libros-texto

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet aposta per la reutilització de llibres de text. Quan falten dos mesos per a l’inici del curs escolar, la Junta de Govern Local celebrada el dimarts 10 de juliol, va aprovar la convocatòria del programa "Reutilització de llibres de text" perquè els centres educatius de la ciutat presentin sol·licitud per rebre la subvenció per al curs 2018-2019.

El programa de reutilització de llibres de text per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació especial, permet que els centres disposin d’un fons de llibres i material didàctic, a mésd’aportar un important estalvi econòmic a les famílies.

Però aquesta no és l’única finalitat d’aquest programa. La reutilització dels llibres també fomenta diversos valors educatius: fan que l’alumne respecti més el seu material, ja que han de pensar que un altre company/a l’utilitzarà i per això l’han de tornar en condicions; promou la cultura del reciclatge, la reutilització, la socialització i l’estalvi.

El termini de presentació de sol·licituds d’aquest programa per part dels centres escolars comença el 3 de setembre i acabarà el 9 de desembre.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet