Santa Coloma apaga les seves llums a l'Hora del Planeta

L'Ajuntament se suma a la iniciativa i apagarà la il·luminació del consistori

Des de fa set anys, centenars de milions de persones de tot el món, empreses, governs i centres educatius uneixen les seves veus en defensa del medi ambient. Una iniciativa de l'entitat ecologista WWF denominada l'Hora del Planeta i que s'ha convertit en la principal campanya de sensibilització a favor del medi ambient.

Aquest dissabte es repetirà l'acció a la qual també se suma l'Ajuntament de Santa Coloma, que apagarà les llums del consistori entre les 20.30 i les 21.30 hores. Al mateix temps es proposa a la ciutadania de Santa Coloma que s'afegeixi a la proposta amb l'objectiu de sensibilitzar la població mundial sobre el canvi d'actituds ambientals.

L'any passat, més de 6.000 ciutats de 150 països van apagar les llums dels seus principals monuments i edificis emblemàtics, enviant així un clar missatge: els gestos simbòlics poden generar grans canvis si aconseguim un compromís global durant tot l'any. D'aquesta manera, la campanya va prendre una nova dimensió convidant els ciutadans a anar més enllà i adoptar mesures d'estalvi energètic durant tot l'any.

Llegiu altres informacions de la ciutat en l'edició local de Santa Coloma