Handbol

Sant Cugat del Vallès serà reconegut per la seva contribució a l’handbol

La 29a Festa de l’Handbol Català premiarà el municipi per la seva promoció de l’esport

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Sant Cugat serà premiat pel seu suport i promoció a l’handbol en la 29a Festa de l’Handbol Català que es portarà a terme el 10 de febrer.

La Federació Catalana d’Handbol, que organitza la Festa, atorgarà els premis a entitats, persones i institucions que hagin sobresortit durant la temporada 2021-22. La petició per guardonar el municipi va ser feta pel Club Handbol Sant Cugat.

Francesc Carol, regidor d’Esports, va dir: «Estem molt orgullosos de rebre aquest reconeixement. Per a l’Ajuntament, la promoció de l’esport és una prioritat i sempre brindem tot el nostre suport als clubs esportius.

«Continuarem impulsant l’handbol i altres esports per enfortir el model esportiu de Sant Cugat com a ciutat poliesportiva», va concloure.

El president del Club Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas, va agrair l’Ajuntament de Sant Cugat per «el seu suport i promoció de l’esport».

«Especialment volem destacar la feina de l’exregidora d’Esports Gemma Aristoy i de l’actual regidor Francesc Carol, així com als tècnics de la regidoria. Per això els vam proposar com a premiats en la federació», va homenatjar López-Arenas.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat