Mobilitat

El Govern formalitza per 65 milions les obres de la prolongació de l’autovia del Baix Llobregat

Afirmen que es milloraran set zones d’actuació, com els Nusos de Cornellà i Sant Boi Sud i Nord

També es projecten uns 750 metres de carril bici amb tres metres d’amplada

Mitma

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha formalitzat per 65,83 milions d’euros les obres per acabar la prolongació i millorar la mobilitat de l’autovia del Baix Llobregat, en el tram Ronda Litoral-Autopista A-16.

Aquests treballs permetran desenvolupar les actuacions per concloure les obres de la prolongació de la via, connectant l’autovia A-2 amb l’autopista C-32 mitjançant la nova autovia B-25, informa aquest dimarts el Govern en un comunicat.

Les obres ja han començat entre la Ronda Litoral i l’autopista C-32, i es pretén que millorin les connexions entre les infraestructures de la comarca mitjançant 2,26 quilòmetres de nova autovia B-25 i la remodelació dels enllaços de l’entorn.

També es milloraran set zones d’actuació, com els Nusos de Cornellà i Sant Boi Sud i Nord; el Nus C-32 amb la C-32c i l’enllaç de Mas Blau, a l’autovia C-32b.

Les obres es troben alineades amb l’Estratègia Estatal per la Bicicleta, per la qual cosa es projecten uns 750 metres de carril-bici amb tres metres d’amplada, que s’amplia a cinc metres al sud del riu Llobregat.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi i Cornellà a EL PERIÓDICO de Sant Boii a EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat