Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) celebra el Mes de la Carxofa, una festa gastronòmica popular que vol reactivar aquest producte i la ciutat, principal productora de carxofa del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb ‘La Carxofada’ com acte central de la celebració.
La carxofa és el «producte agrícola estrella» del municipi i ja s’ha convertit en un dels símbols principals de la ciutat. Després de tres anys torna la seva gran celebració a Sant Boi, que tindrà lloc el 2 d’abril.
‘La Carxofada’ tornarà a celebrar el tradicional dinar popular a la plaça de l’Ajuntament i la rambla Rafael Casanova. Aquest dia hi haurà un menú degustació en què la carxofa serà la protagonista principal.
Al matí es faran diversos tallers i showcookings relacionats amb la carxofa. També es podran adquirir carxofes santboianes a la parada de la Cooperativa Agrària Santboiana.
El dinar es farà en quatre torns, per evitar cues, i per primera vegada es podran comprar els tiquets de forma ‘online’. El tiquet del menú té un preu de 14 euros de forma anticipada i 16 euros el mateix dia. L’Ajuntament de Sant Boi ho organitza conjuntament amb la Cooperativa Agrària Santboiana i l’associació de restauració Sant Boi Degusta i la col·laboració de Sant Boi Comerç.
Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi de Llobregat