Dos mesos

La carretera BV-2002 de Sant Boi tindrà un pas de vianants

En aquesta zona, hi ha ubicats un hospital i una zona de vivendes, i per això la presència de vianants que hi ha és elevada i, com que no està senyalitzada, se’n dificulta l’encreuament

@diba

La Diputació de Barcelona ha començat les obres de construcció d’un pas de vianants amb semàfor a la carretera BV-2002 de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), un tram que correspon a un encreuament que dona accés a un espai que s’utilitza com a aparcament.

En aquesta zona, hi ha ubicats un hospital i una zona de vivendes, i per això la presència de vianants que hi ha és elevada i, com que no està senyalitzada, se’n dificulta l’encreuament.

El projecte, que té un pressupost de 48.147,09 euros i un termini d’execució de dos mesos, contempla la construcció d’un pas de vianants amb semàfor i completarà l’itinerari per als vianants amb una vorera a diferent nivell. L’actuació també comporta la col·locació d’elements de contenció així com d’una barana antiescalable, a més d’un reforç de la senyalització horitzontal i vertical.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi

Temes:

Sant Boi