Test d’antígens

Sant Boi farà un cribratge massiu a joves amb tests d’antígens

La iniciativa tindrà lloc el dia 28, a la plaça de l’Ajuntament, dins de la campanya ‘Aquest estiu, sortim negatius’

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

El dia 28 de juliol, el servei municipal Punt Jove Covid de Sant Boi (Baix Llobregat) realitzarà un cribratge massiu amb tests d’antígens de Covid-19 als joves de la ciutat. La iniciativa tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament i forma part de la campanya ‘Aquest estiu, sortim negatius’.

El Punt Jove Covid és un servei d’informació i assessorament sobre la pandèmia dirigit a joves i adolescents de la ciutat creat per l’Ajuntament per ajudar a resoldre dubtes o inquietuds relacionades amb la malaltia. El centre es troba a Can Massallera i també ofereix recolzament psicològic així com altres activitats formatives. Per poder intensificar la realització dels tests, entre el 21 i el 30 de juliol, l’horari del servei Punt Jove Covid s’amplia: dilluns i divendres, de 12.00 a 14.00 hores, i de dimarts a dijous, de 17.00 a 19.00 hores. El servei és gratuït tot i que cal demanar cita prèvia.

Cribratge especial

Excepcionalment dimecres 28 de juliol, de les 17.00 a les 21.00 hores, s’habilitarà un dispositiu especial de cribratge massiu sense cita prèvia, per a joves de 14 a 30 anys, a la plaça de l’Ajuntament.

Els requisits per poder accedir als cribratges són estar empadronat o empadronada a Sant Boi, tenir entre 14 i 30 anys, no presentar cap tipus de simptomatologia compatible amb Covid-19 i no haver sigut contacte estret amb cap persona positiva de coronavirus durant les últimes 48 hores. Cal aportar el DNI i la targeta sanitària Catsalut, a més de seguir les mesures sanitàries vigents.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Coronavirus