Accident sense ferits

Cau el fals sostre d’una aula a l’institut Marianao de Sant Boi

El centre ha passat a format virtual les classes que utilitzen la mateixa infraestructura a l’espera de la decisió de l’arquitecte municipal

El fals sostre d’una aula del segon pis de l’institut Marianao de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) ha caigut aquest dijous a la tarda sense causar ferits, segons han explicat els bombers. En el moment de l’incident, cap a les 18.30 h de la tarda, no hi havia alumnes a la classe, tot i que sí que n’hi havia en altres sales pròximes.

Algunes de les classes que s’havien de fer aquest divendres als espais afectats han passat a ser telemàtiques. Durant el matí els bombers han enviat una dotació que ha inspeccionat la zona. L’arquitecte municipal i un equip de tècnics han estat avaluant l’estat dels sostres.

Segons ha pogut saber aquest diari, el centre treballarà durant el cap de setmana per fer un reforç de l’estructura i reprendrà les classes presencials dilluns. Si es considera que l’espai no està a punt, les classes previstes passaran a aules alternatives.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO