Decoració floral

Sant Boi decora amb jardineres i flors els seus eixos comercials amb el lema ‘Som primavera!’

La campanya primaveral pretén aportar optimisme per reactivar l’economia local

L’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat) ha posat en marxa la campanya ‘Som primavera!’ amb l’objectiu principal de continuar contribuint a la reactivació de l’economia local. La campanya consisteix a col·locar jardineres de fusta amb flors als principals eixos del comerç i la restauració de la ciutat per posar una punt de color i alegria a l’espai urbà i l’activitat comercial de proximitat. Les jardineres poden veure’s als carrers Lluís Pascual Roca, Francesc Macià, Eusebi Güell i Pau Casals, i a la rambla de Rafael Casanova; així com a punts emblemàtics de Sant Boi, com la plaça dels Salesians, la plaça de l’Ajuntament i dues rotondes d’entrada a la ciutat.

L’actuació compta amb la col·laboració de l’associació Sant Boi Comerç. Els 180 comerços, restaurants i llocs de mercat que hi participen han firmat un compromís d’apadrinament de les jardineres i se n’encarreguen de la cura per expressar un missatge de corresponsabilitat amb l’espai públic.

Llavors

A més, els establiments col·laboradors repartiran a la seva clientela 10.000 bossetes amb llavors per convidar la ciutadania a afegir-se a la campanya plantant flors a casa i decorant així els seus balcons, terrasses o finestres. El dissabte 24 d’abril es va instal·lar a la plaça de la República (davant el mercat de La Muntanyeta) un punt informatiu de la campanya, on també es van distribuir llavors.

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Primavera