AGENTS JOVES DE SALUT

Un equip de joves a Sant Boi conscienciaran la joventut davant els rebrots de Covid-19

L'Ajuntament ha contractat 14 veïns de la ciutat per donar a conèixer les mesures de protecció davant la Covid-19 davant els repunts de contagis

Les persones, sensibilitzades amb temes de salut, s'identificaran amb una samarreta negra i treballaran per parelles en llocs molt freqüentats per joves

equip agents de salu car 1200

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) ha creat un equip d’Agents Joves de Salut. El nou equip donarà a conèixer les mesures de protecció enfront la Covid-19 i faran tasques de conscienciació sobre la importància de la responsabilitat individual i col·lectiva.

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret (PSC), va donar la benvinguda ahir als 14 joves que recorreran la ciutat durant els mesos d’agost i setembre.

La unitat, formada per persones sensibilitzades amb temes de salut, s’identificarà amb una samarreta negra i treballarà per parelles, focalitzant-se en espais d’oci,  terrasses de bars i restaurants i punts de trobada habituals entre els més joves.

Promoure les recomanacions sanitàries

La feina consistirà a promoure actituds favorables i positives entorn la salut i les recomanacions sanitàries a causa de la Covid-19, potenciarà la responsabilitat de la població juvenil i ajudarà a desenvolupar habilitats que redueixin la vulnerabilitat individual i comunitària davant els problemes sanitaris, expliquen des del consistori.

L’equip anirà en consonància amb   una altra unitat d’Agents de Salut que treballa per fomentar hàbits i conductes saludables entre la ciutadania de totes les edats.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA