Esport

Sant Boi acull la tercera edició del Torneig Wintercup Softbol U19

Competiran el Fenix de València, l'Hércules Hospitalet, el CB Barcelona i l'amfitrió

cartel beisbol

Tot i que actualment es tracta d'un esport minoritari, el beisbol es practica a Catalunya des d'inicis del segle XX -el primer partit va tenir lloc a Barcelona el 28 de gener de 1901- gràcies a la colònia americana de la ciutat. I la primera Lliga Oficial de Beisbol es va iniciar el 1931. En els últims anys, a part de la capital catalana, el beisbol ha tingut especialment bona acollida en ciutats de l'àrea metropolitana com: Gavà, Viladecansl’Hospitaet Sant Boi, però també a Vic o Manresa.

Precisament alguns dels clubs d'aquestes ciutats aquest cap de setmana, dissabte 10 i diumenge 11 de febrer, estaran presents en el Torneig Wintercup Softbol U19 per a jugadores que per tercer any consecutiu organitza el CBS Sant Boi. A banda de l'amfitrió, competiran el Fenix de València, el Hércules Hospitalet i el Club Beisbol Barcelona.

Durant el torneig femení, els amants d'aquest esport podran veure nou partits, però també disfrutar de diferents proves vinculades amb el beisbol com un concurs de home-runs, un concurs de llançaments enstrike, un concurs de recorregut de bases i un concurs infield-treball en equip.

Més notícies de Sant Boi