Sant Boi, seu del Campionat d'Europa Júnior de Pentatló Modern

La ciutat catalana està representada al combinat nacional per Joaquim Pastor i Laura Heredia

Laura Heredia, una de les atletes de Sant Boi que conforma el combinat nacional de pentatló.

Del 25 de juny a l'1 de juliol Sant Boi acull l'acte inaugural i la prova combinada (carrera i tir) del Campionat d'Europa Júnior de Pentatló Modern. L'esdeveniment reunirà 110 esportistes de 22 països europeus. 

Les seleccions espanyoles masculina i femenina compten amb la presència dels santboians Joaquín Pastor i Laura Heredia.

JOVES DE 19 A 21 ANYS

El campionat comptarà amb l'assistència de representants i tècnics de diferents organismes nacionals i internacionals: la secretària general de la Confederació Europea de Pentatló Modern, Tatiana Ardavieva; el representant del Comitè Olímpic Internacional, Juan Antonio Samaranch; el cònsol general d'Hongria, Borno Kovacs, i la tècnica del Consell Superior d'Esports, Lola Tello.

A l'esdeveniment hi haurà esportistes d'edats compreses entre els 19 i els 21 anys, aspirants a participar en els pròxims Jocs Olímpics, d'Àustria, Bielorússia, Bulgària, República Txeca, Espanya, França, Gran Bretanya, Geòrgia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Polònia, Portugal, Rússia, Eslovàquia, Suïssa, Suècia i Turquia.

6 CATALANS I 1 GALLEC

La selecció espanyola competirà amb 6 pentatletes catalans i 1 gallec, entre els quals es troben els santboians Laura Heredia i Joaquín Pastor.

Aquesta competició està organitzada per les federacions catalana i espanyola per encàrrec de la Confederació Europea de Pentatló Modern. Esplugues i el Prat també acolliran proves de natació i esgrima i hípica, respectivament.

Sant Boi és, per segon any consecutiu, seu d'aquest campionat internacional, esdeveniment que contribueix a la projecció exterior de la ciutat.

Més notícies de Sant Boi