Festa Major 2015

Bustamante, Els Catarres i Falete, noms propis de la Festa Major de Sant Boi

El Mag Lari, Trau, Joan Dausà, Miquel Campello, Carmen Doorá i l'Orquestra Plateria completen un programa que inclou noves propostes per disfrutar en família

Els dies 15, 16, 17 i 20 de maig tindrà lloc una nova edició de la Festa Major de Sant Boi.

La programació musical d'aquest any inclou grans noms propis com  David Bustamante, Els Catarres i Falete

Unes propostes que es completen amb l'actuació del grup local Trau, una de les bandes més interessants del panorama musical català que va obtenir el premi Sona 9 el 2014.

Joan Dausà, l'Orquestra PlateriaMiguel Campello, cantant del Bicho, Sra. Tomasa, i la cantant de Ciutat Cooperativa, Carmen Doorá, que estrenarà nou disc també portaran la seva música a la ciutat.

Una festa per disfrutar en família

Aquest any la ‘Fira del Joc i l’Aventura’ creix i incorpora nous continguts per disfrutar en família.

L'espai d'activitats s'ubicarà al parc de la Muntanyeta amb carpes per a espectacles infantils o la ‘Miniescola de circ’ per als més petits, entre altres propostes.

L'oferta familiar s'arrodoneix amb una nova edició de ‘Daltabaix’, en què nens i nenes de diferents escoles de música ocuparan els carrers i realitzaran interpretacions musicals.

L'actuació del Mag Lari serà l'element de simpatia i il·lusió en aquest apartat de la festa. Hi haurà una funció el dia 17 a les 19h (amb les entrades esgotades) i una altra a les 12h (entrades a la venda).

Altres propostes

El teatre també té el seu espai en el programa de la festa amb la representació a Can Massallera d'‘El Crèdit’ una producció dirigida per Sergi Belbel, amb Jordi Boixaderas i Jordi Bosch.

Aquest any la festa castellera comptarà amb Minyons de Terrassa, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Castellers de Cornellà.

El tradicional Piromusical al parc de la Muntanyeta posarà punt final a la Festa Major d'aquest any en què s'ha incrementat l'oferta diürna amb l'objectiu que l'ambient de festa es mantingui al llarg del dia.

Més notícies de Sant Boi