Nutrició i dietes

Rosa Casas, experta en salut cardiovascular: «Molta gent s’ha apuntat a la moda ‘zero gluten’ i ens hem tornat celíacs sense ser-ho»

Rosa María Casas, responsable del laboratorio de Riesgo Cardiovascular, Nutrición y Envejecimiento del Hospital Clínic y coordinadora científica de la Fundación Dieta Mediterránea.

Rosa María Casas, responsable del laboratorio de Riesgo Cardiovascular, Nutrición y Envejecimiento del Hospital Clínic y coordinadora científica de la Fundación Dieta Mediterránea. / Manu Mitru

Rosa Casas (Barcelona, 1975) és la responsable del Laboratori de Risc Cardiovascular, Nutrició i Envelliment de l’IDIBAPS-Hospital Clínic (Barcelona). La també coordinadora científica de la Fundació Dieta Mediterrània és una de les ponents de la primera edició del Congrés Peix Blau i Arts Sostenibles de la Costa Daurada (impulsat per OPP-92, Peix Blau CatSud-Tarragona, i Galp Costa Daurada, les dues entitats de productors pesquers), que s’ha celebrat a la capital tarragonina.