Rosa Casas (Barcelona, 1975) és la responsable del Laboratori de Risc Cardiovascular, Nutrició i Envelliment de l’IDIBAPS-Hospital Clínic (Barcelona). La també coordinadora científica de la Fundació Dieta Mediterrània és una de les ponents de la primera edició del Congrés Peix Blau i Arts Sostenibles de la Costa Daurada (impulsat per OPP-92, Peix Blau CatSud-Tarragona, i Galp Costa Daurada, les dues entitats de productors pesquers), que s’ha celebrat a la capital tarragonina.
Nutrició i dietes
Rosa Casas, experta en salut cardiovascular: «Molta gent s’ha apuntat a la moda ‘zero gluten’ i ens hem tornat celíacs sense ser-ho»
La coordinadora científica de la Fundació Dieta Mediterrània recorda que aquest aliment redueix la mortalitat per ictus o infart
Manual per entendre el Nutriscore: ¿per què el pa integral és un aliment A i l’oli d’oliva és B?
Una de cada tres dones busca suplements nutricionals per frenar l’envelliment: «És una revolució»

Rosa María Casas, responsable del laboratorio de Riesgo Cardiovascular, Nutrición y Envejecimiento del Hospital Clínic y coordinadora científica de la Fundación Dieta Mediterránea. /
Temes:
Investigació Departament de Salut Medicina Hospital Clínic Alimentació Nutrició Dietes Envelliment
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança