Un dels factors més relacionats amb les intoxicacions alimentàries són les altes temperatures. Cada estiu, aquesta malaltia relacionada amb l’aparell digestiu és un clàssic. Sense dades d’aquest any encara a la mà, els metges tenen la percepció, a més, que la problemàtica va en augment, però no només per l’augment de les temperatures.
Problema a l’alça
Intoxicacions alimentàries estiuenques: «Es produeixen més a casa que als restaurants»
Temes:
Onada de calor Hospital de Sant Pau Hospital Clínic Hospital Vall d'Hebron Sanitat pública Centres d'atenció primària (CAP) Calor Malalties Intoxicacions alimentàries
El més llegit
- La malaltia continua desbocada a Catalunya i ja registra més d’11.000 casos
- Desencallada la reforma de l’avinguda de Roma
- Els súpers amplien l’oferta de plats llestos per menjar ‘in situ’
- Preocupació a Badalona pel caos de cotxes a l’entorn de Can Ruti
- Fons Next Generation, palanca per transformar Catalunya i Europa