Un dels factors més relacionats amb les intoxicacions alimentàries són les altes temperatures. Cada estiu, aquesta malaltia relacionada amb l’aparell digestiu és un clàssic. Sense dades d’aquest any encara a la mà, els metges tenen la percepció, a més, que la problemàtica va en augment, però no només per l’augment de les temperatures.
Problema a l’alça
Intoxicacions alimentàries estiuenques: «Es produeixen més a casa que als restaurants»

Temes:
Onada de calor Hospital de Sant Pau Hospital Clínic Hospital Vall d'Hebron Sanitat pública Centres d'atenció primària (CAP) Calor Malalties Intoxicacions alimentàries
El més llegit
- Àlex Márquez: «El meu germà té pilotes, bé, ara una i mitja»
- Jaume Collboni, en la marxa de l’Orgull LGTBI prohibida a Budapest: «Pot passar demà a Barcelona»
- "No guiris, només locals": augmenten els usuaris d''apps' de cites que veten els 'expats' a Barcelona
- El paradís familiar que no sabies que necessitaves (i ara no podràs viure sense)
- Pablo Ortiz, dermatòleg: «El concepte de prendre el sol ha de desaparèixer. Del sol cal cuidar-se»