Un dels factors més relacionats amb les intoxicacions alimentàries són les altes temperatures. Cada estiu, aquesta malaltia relacionada amb l’aparell digestiu és un clàssic. Sense dades d’aquest any encara a la mà, els metges tenen la percepció, a més, que la problemàtica va en augment, però no només per l’augment de les temperatures.
Problema a l’alça
Intoxicacions alimentàries estiuenques: «Es produeixen més a casa que als restaurants»

Temes:
Onada de calor Hospital de Sant Pau Hospital Clínic Hospital Vall d'Hebron Sanitat pública Centres d'atenció primària (CAP) Calor Malalties Intoxicacions alimentàries
El més llegit
- Qui és Inés Guardiola, l'advocada que ha aconseguit l'absolució de Dani Alves
- Els Mossos volen que els forenses aclareixin si Tenneco causa càncer
- El final del canvi d’hora apunta al 2026
- Set projectes multiplicaran la potència cultural de Barcelona
- El TSJC absol Alves d’agressió sexual a una jove al Sutton el 2022