ALERTA SANITÀRIA

Els Mossos frustren una orgia a Barcelona en ple confinament pel coronavirus

La policia irromp en un pis en el qual estava prevista una bacanal amb consum massiu de drogues

Un dels vuit detinguts tenia febre i tos i va ser traslladat a un centre mèdic

zentauroepp51452336 20 12 2019 un agente y coches de mossos d esquadra sociedad191220225813 / MOSSOS D ESQUADRA

Els Mossos d’Esquadra van frustrar divendres a la nit una orgia en un domicili del carrer de Casp, a Barcelona. Una de les persones que estava convocada al tiberi sexual en plena pandèmia del coronavirus se’n va penedir i va optar per notificar l’activitat a la policia catalana, que es va presentar al pis, un principal per a més senyals, cap a les 22.30 hores. El lligam grupal encara no havia començat. Vuit persones van ser detingudes i se’ls imputa un delicte contra la salut pública. Pel que sembla, quan els policies van entrar a la vivenda van ser confosos com a integrants de la festa. Però no era el cas.  

Pel que sembla, segons el testimoni aportat per la persona que va donar l’alerta, la convocatòria incloïa consum massiu de drogues, i l’orgia s’havia de prolongar durant tota la nit. En el moment cabdal s’esperaven fins a 30 persones. En una de les habitacions, els mossos van trobar gran quantitat d’estupefaents. També algun dels participants portava drogues a sobre. El motiu oficial de la reunió era la presentació d’una pàgina web. Una vegada exposat el ‘site’ es procediria a la festa. I si el normal era unes copes amb ganxitos i canapès, en aquest cas la idea era una bacanal que al final no va poder ser. Per acabar-ho d’adobar, una de les persones detingudes tenia tos i febre, amb la qual cosa va ser traslladada a un centre mèdic. Se li ha fet la prova del Covid-19 i ha donat negatiu. 

Els arrestats segueixen detinguts a la comissaria de les Corts a l’espera de passar a disposició judicial. Serà el jutge de guàrdia qui dictamini si els manté tancats o si els allibera. La policia valora també si han de ser multats per saltar-se el confinament.