Patrocinat per

DRA. VILLANUEVA

Morpheus8: pell radiant i natural sense passar pel quiròfan

La radiofreqüència fragmentada actua sobre el teixit subdèrmic facial per transformar les faccions envellides i aconseguir un aspecte més jove. Aquesta tecnologia ha revolucionat la cura de la pell i el tractament de la flaccidesa, les arrugues i l’acné.

Els tractaments medicoestètics cada dia aconsegueixen més nivell de precisió i d’efectivitat. La demanda de tècniques de rejoveniment facial no quirúrgiques es va incrementar un 10% el 2017 i representa el 60% dels tractaments estètics facials que es practiquen a Espanya, davant el 40% dels que comporten una cirurgia, sent la toxina botulínica i d’àcid hialurònic les que més demanda tenen (60-65%).

No obstant, on els farciments no arriben ens trobem amb símptomes de flaccidesa i despenjament facial que envelleixen el rostre i suposen una descompensació en l’harmonia facial. Aquest procés, que sol donar-se a partir dels 30 anys, és causat per diversos motius: l’atròfia dels ossos que donen suport, la disminució dels paquets grassos i la pèrdua d’elasticitat cutània.

La Dra. Cristina Villanueva, especialista en Medicina Estètica, compta a la seva Clínica amb els últims avenços tecnològics per oferir resultats d’alta qualitat, sempre preservant la naturalitat del rostre.

Tractaments estètics per corregir la flaccidesa

El més important, en primer lloc, és la prevenció: els neuromoduladors i els farciments amb àcid hialurònic, així com la biorevitalització facial i els pílings ens ajuden a retardar els signes d’envelliment. Aquest tipus de tècniques ajuden en la reposició del greix perdut i milloren la qualitat de la pell.

Tanmateix, de vegades no podem treballar només amb farciments, i és aquí on requerim altres tecnologies, com la radiofreqüència amb agulles. Aquesta permet augmentar l’estimulació de col·lagen i és el complement ideal dels farcits per tractar la flaccidesa en el terç inferior del rostre.

Morpheus 8: la revolució en tractaments estètics

Aquest tractament estètic consisteix en l’aplicació de radiofreqüència bipolar per microagulles d’Inmode. L’objectiu és prevenir el despenjament, però també és molt útil en pacients que ja realitzen altres procediments i volen millorar els resultats. En concret ha revolucionat la cura de la pell i el tractament de la flaccidesa, les arrugues i l’acné.

Morpheus8 redefineix l’oval facial sense necessitat de passar per un quiròfan. És a dir, elimina els símptomes de l’edat al rostre sense inocular cap producte, únicament amb l’estimulació natural de col·lagen mitjançant l’aplicació de calor.

El tractament consisteix en l’aplicació d’energia i calor mitjançant ràpides pulsacions de radiofreqüència que penetren a la pell per arribar a les capes més profundes. És una tecnologia que actua sobre el teixit subdèrmic facial, per transformar les faccions envellides i aconseguir un aspecte més jove.

El tractament de Morpheus8 pot realitzar-se a qualsevol zona del cos, tant facials com corporals. Les zones facials més comunes inclouen el codi de barres, línies de marioneta, potes de gall, arrugues periorbitals, papada, arrugues d’expressió i el jowline.

Es tracta d’un procediment ambulatori, que pot realitzar-se a consulta sense necessitat d’assistir a quiròfan, amb crema anestèsica, depenent de la zona que cal tractar. La durada de la sessió variarà des dels 10 als 20 minuts.

Resultats des de la primera sessió, els avantatges de Morpheus8

És un tractament poc invasiu, ben tolerat i que ens permet incorporar-nos immediatament a la vida normal. Els resultats són progressius i s’aprecien des de la primera sessió, millorant la qualitat i el to cutani, cosa que es tradueix en menor flaccidesa i una millora de l’aspecte facial en general.

Els resultats de la radiofreqüència bipolar fraccionada es manifesten molt ràpid en el terç inferior del rostre, és a dir, en la línia mandibular, la papada i el coll.

Més informació