Successos

Tres detinguts per intentar entrar en un pis de Sabadell fent un forat en un local contigu

Els arrestats, tres joves de 18, 23 i 25 anys, estan acusats de delicte de robatori amb força en grau de temptativa

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dia 17 tres joves de 18, 23 i 25 anys a Sabadell (Vallès Occidental), als quals van enxampar ‘in fraganti’ en un local fent un butró per mirar d’accedir a un domicili contigu.

Segons ha informat aquest divendres la policia autonòmica, pels volts de les 04.00 hores van rebre un avís del 112 perquè se sentien sorolls i veus dins d’un local de Sabadell, així que dues patrulles de Mossos es van personar al lloc i van veure que la persiana estava una mica aixecada.

Els Mossos van accedir a l’interior del local i van fer les comprovacions pertinents, i van trobar els tres homes amagats, un d’ells amb eines com una serra, unes alicates extensibles i una palanca.

Els autors, a més de forçar la persiana per entrar al local, estaven fent un forat en una de les parets per poder accedir a una vivenda contigua, però no van poder acabar-lo al ser sorpresos per la policia.

Els detinguts, acusats de delicte de robatori amb força en grau de temptativa, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el 18 d’agost.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell