Animals de companyia

Sabadell comptarà amb noves àrees lúdiques per a gossos el 2022

Les obres estan previstes que s’iniciïn aquest mateix any i formen part del compromís municipal de dotar a cada districte d’un mínim de dos espais d’aquestes característiques

Ayuntamiento de Sabadell

La Junta del Govern Local de Sabadell (Vallès Occidental) ha aprovat l’adjudicació de les obres de tres noves àrees lúdiques per a gossos a l’empresa Infraestructures Serveis i Obres del Vallès amb un pressupost 131.054,14 d’euros. Les obres de les noves àrees per a gossos estan previstes que s’iniciïn aquest mateix any i formen part del compromís municipal de dotar a cada districte d’un mínim de dos espais d’aquestes característiques.

Els espais estaran situats a la zona de Sol i Padrís, al barri de Gràcia i a Can Gambús. La tinenta a alcaldessa, Marta Morell, ha remarcat que la construcció de les àrees per a gossos «demostra el que diem: que som un govern que planifica, pressuposta i executa, i complim el compromís de tenir dos espais per districte».

Els espais comptaran amb ‘agilities’ perquè els gossos puguin fer exercici. A les àrees lúdiques delimitades, els gossos poden anar sense lligar, a excepció dels gossos de raça potencialment perillosa. També disposaran de vàters ecològics per a gossos.

Una de les tres àrees d’esbarjo estarà situada en una zona entre el carrer de Sol Padrís i el carrer de Bellsolà amb unes dimensions de 900 m2. A Gràcia, la nova àrea se situarà al carrer de Boccaccio amb el carrer de Rocafort, amb 740 m². Finalment, la tercera no serà nova, sinó que s’ampliarà l’àrea de Can Gambús. Actualment ocupa un espai de 820 m2 i passarà a tenir 1.800 m².

L’avaluació de la ubicació s’ha fet conjuntament amb les entitats animalistes dins de la Taula del Benestar Animal, i s’ha consensuat amb les associacions veïnals.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell