‘SBD ON’

Neix a Sabadell un projecte per descentralitzar la cultura urbana als barris de la ciutat

El seu pressupost inicial és de 250.000 euros i inclou una nova línia de subvencions amb un pressupost de 96.000 euros

L’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa el projecte SBD ON. La cultura al teu barri que té per objectiu acostar la formació, la creació i l’exhibició de la cultura a tots els punts de Sabadell, especialment referent a la cultura urbana i als joves.

El projecte el van presentar aquest 16 de juny Marta Morell, tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, i Carlos de la Rosa, regidor de Cultura. Morell va destacar que la voluntat d’aquest projecte és «democratitzar la cultura, generar nous públics i recolzar projectes sorgits de la creació ciutadana, fent protagonistes els veïns i les veïnes».

El projecte SBD ON, expliquen des de l’Ajuntament, «neix per recolzar les iniciatives comunitàries interculturals que neixen als barris i que s’expressen a través de la cultura». Així mateix, el consistori busca també descentralitzar la programació cultural i portar-la a equipaments de proximitat com centres cívics o biblioteques, iniciant un programa estable als barris de la ciutat.

SBD ON neix amb un pressupost inicial de 250.000 euros i inclou una nova línia de subvencions amb un pressupost de 96.000 euros, amb l’objectiu d’impulsar la cultura de proximitat que desenvolupen col·lectius i entitats de diferents barris de la ciutat.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments