Incendi

Mor un home en l’incendi d’una vivenda unifamiliar a Sabadell

  • Cap a les 06.19 un veí ha alertat el servei d’emergències després de veure que sortia fum de sota la porta d’una vivenda al carrer Garrotxa

  • El foc ha cremat totalment una habitació i ha afectat, per temperatura i fum, la resta de la vivenda

  • Pràcticament una hora després de l’avís, a les 07.18, el foc ja era apagat

Un home gran ha mort aquest dimecres en l’incendi d’una vivenda a Sabadell, segons han informat Bombers de la Generalitat. Un veí ha alertat al cos d’emergències cap a les 06.19h que veia sortir fum de sota de la porta d’una vivenda unifamiliar, de planta baixa i dos pisos, al carrer de la Garrotxa de la ciutat vallesana.

Els Bombers han accedit a l’interior de l’immoble pel balcó, han iniciat les tasques d’extinció del foc, que afectava el primer pis, i la recerca d’un home gran, que segons les primeres informacions hi vivia. Finalment, han localitzat el seu cos en una de les estances i se l’ha evacuat a l’exterior per la façana, on sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han confirmat la seva mort.

El foc ha cremat totalment una habitació i ha afectat per temperatura i fum la resta de la vivenda. A les 07.18h ja estava apagat i els efectius han procedit a ventilar.

Fins al lloc s’han desplaçat sis dotacions de Bombers, entre elles la unitat sanitaritzada del Grup Operatiu de Suport (GROS), dues ambulàncies del SEM, efectius de la Policia Local i quatre patrulles dels Mossos. La policia catalana s’ha fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

Més notícies de Sabadell, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA