La PAH de Castellar del Vallès ocupa una oficina d'Ibercaja a Sabadell

La PAH de Sabadell i altres col·lectius fan el mateix en una oficina del centre per protestar contra l'actitud de l'entitat bancària en el cas d'Anabel i Adrián

La PAH de Castellar ocupa una oficina d’Ibercaja a Sabadell / PAH Castellar del Vallès

La PAH de Castellar del Vallès va ocupar ahir l'oficina d'Ibercaja de l'avinguda de Matadepera de Sabadell per protestar contra l'actitud de l'entitat en el cas d'Anabel i Adrián, que no poden fer front a la seva hipoteca, segons explica Sabadell Informa.

L'oficina es va ocupar a les nou del matí i a les dues els responsables de l'entitat van tancar les portes perquè no hi entrés més gent. També van apagar l'aire condicionat i la ventilació, fet que va provocar que l'afectada, Anabel, embarassada de set mesos, hagués de ser atesa i ingressada a l'hospital per a un control mèdic.

Els altres membres de la PAH es van quedar a l'oficina per denunciar la situació de la família afectada i el tracte d'Ibercaja durant les negociacions. A més, la PAH de Sabadell, amb el suport d'altres PAH i de col·lectius com els Iai@flautes, han ocupat també l'oficina d'Ibercaja del centre de la ciutat.

La situació a dins de les oficines és extrema per la poca ventilació, les altes temperatures i el fet de no poder donar menjar ni beguda als tancats. La PAH sol·licita a Ibercaja que es busqui un espai de negociació per trobar una solució viable.

Més notícies de Sabadell