Elisabet Carnicé, pregonera de la festa major de Sabadell

La companyia Brodas Bros serà la protagonista de l'espectacle inaugural

Elisabet Carnicé, presentadora de ’Quarts de nou’ (Canal 33). / TV3

La periodista natural de Sabadell,Elisabet Carnicé, serà l'encarregada de donar el tret de sortida oficial a lafesta major de la seva ciutat natal el 6 de setembre. Des del balcó de l'Ajuntament, a la plaça de Sant Roc, la presentadora del programa de l'actualitat castellera “Quarts de nou” delCanal 33convidarà  tots els seus conciutadans a disfrutar de les festes. 

A més, com sempre, el pregó de la festa anirà precedit de tots els preparatius per rebre la gran celebració de la ciutat. A dos quarts de vuit del vespre, la cercavila de gengants i capgrossos començarà el seu recorregut al carrer de Sant Isidre, fins a arribar a la plaça de Sant Roc, on també a la mateixa hora tindrà lloc el tradicionalBall del Rodet, organitzat per laColla de Bastoners de Sabadell.

Cap a un quart de nou del vespre, els Castellers de Sabadell aixecaran els pilars d'inici de festa i poc després elBall de Diables començarà la seva cercavila des de la plaça Sant Jaume fins a arribar, també, a la plaça de Sant Roc. A les 9, el torn serà per al pregó i Elisabet Carnicé, que amb la seva intervenció donarà inici als quatre dies de festa a la ciutat.

Finalment tindrà lloc l'espectacle inaugural, a càrrec de la companyiaBrodas Bros, comptant amb la col·laboració d'alumnes de l'Escola de Dansa Bots. Creada el 2006 pels germans Pol i Lluc Fruitós, aquesta companyia ha portat a tota mena d'escenaris del món el ritme del hip-hop i ha realitzat diverses gires per Orient Mitjà i Guinea Equatorial amb diversos espectacles i tallers.

Llegiu més informació sobre Sabadell a l'edició local