La coneguda actriu Mercè Martínez serà la pregonera de la Festa Major de Sabadell

Actualment és coneguda pel paper de Nora a la sèrie 'La Riera' de TV-3

Inici Primera obra de teatre de Mercè MartínezAL CASINO L’ALIANÇA (RAMBLA DEL POBLENOU, 42), L’ACTRIU VA DEBUTAR SOTA LA DIRECCIÓ DE MARIO GAS CON L’ESPECTACLE ’THE FULL MONTY’ / FRANCESC CASALS

L'Ajuntament de Sabadell ha revelat aquest dimecres l'element que faltava una vegada presentats els actes de laFesta Major: el nom de qui pronunciarà elpregóde la Festa. SeràMercè Martínez, actriu nascuda a Sabadell el 1976, que actualment interpreta el personatge de Nora a la sèrie de TV-3 'La Riera'. Martínez és coneguda també per haver interpretat altres personatges televisius com la Guillermina (nòvia de Lopes) a 'Plats Bruts' i el de Natàlia Borràs a la sèrie'Porca Misèria'. Durant el 2009 també la vam poder veure a la sèrie de la televisió autonòmica'Ventdelpla'.

La trajectòria professional de Mercè Martínez compta amb interpretacions com la Sra. Potts del musical 'La bella y la bestia' al BTM de Barcelona, durant la temporada 2009-2010. Al teatre també se l'ha pogut veure a l'obra 'La majoria dels suïcidis són en diumenge' i en el musical 'La Vampira del Raval'. An la gran pantalla, ha intervingut a la pel·lícula 'Sevigné' i al paper de Yolanda en 'Va a ser que nadie es perfecto', d'Albert Espinosa i dirigida per Joaquim Oristrell. Per aquest paper va estar nominada als Premis Butaca com a millor actriu catalana de cine.

Mercè Martínez va iniciar la seva activitat teatral amb grups de Sabadell com la Joventut de la Faràndula o Scena Grup de Teatre. El primer espectacle professional on va participar va ser 'La cort del faraó', programat durant un mes a l'Institut del Teatre, el novembre del 1999. Més tard va obtenir un dels papers protagonistes al musical 'T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré', de gran èxit a la cartellera barcelonina.

LA FESTA ES QUEDA SENSE MACRO-CONCERT

La principal novetat de la Festa Major de Sabadell d'aquest 2012, que se celebrarà del 7 al 10 de setembre, és queno tindrà, com era habitual fins ara, el macro-concert al Parc Catalunya, sinó que s'ha optat per programar dos concerts en dies i llocs diferents, que seran protagonitzats perAntònia FontiLas Migas. Això ha provocat reaccions entre els sabadellencs. Els actes van ser presentats la setmana passada en un acte a la Casa Duran de Sabadell.