Participa Rubí

Rubí obre un procés participatiu perquè la ciutadania decideixi les prioritats de l’Agenda Urbana

Els veïns de més de 16 anys podran donar suport a tres propostes de tretze fins al 3 de febrer

El desenvolupament de l’Agenda Urbana de Rubí (Vallès Occidental) entra aquesta setmana en una nova etapa. El consistori obre aquest dilluns un procés participatiu –que s’allargarà fins al 3 de febrer– perquè els veïns de la ciutat puguin decidir les prioritats en les accions que cal portar a terme.

Tots els rubinencs i rubinenques de més de 16 anys podran mostrar les seves preferències sobre 13 iniciatives de millora de la ciutat a través de la plataforma ‘online’ Participa Rubí. Les propostes neixen del treball de tècnics municipals i representants de partits polítics amb presència al ple, a més d’algunes idees recollides al Saló Urban Rubí, celebrat l’octubre passat.

Les accions que es preveuen són les següents: la dinamització de l’activitat econòmica; el desenvolupament de la marca de ciutat; la facilitació de l’accés a la vivenda; la modernització de la gestió pública i la millora de l’atenció ciutadana; la integració de l’est de la ciutat amb el centre; la millora de la planificació urbana; la millora de la seguretat i el civisme; el foment de l’accessibilitat i la millora de la via pública i el verd urbà; l’impuls de l’eficiència energètica; el foment de la mobilitat sostenible; la recerca de l’excel·lència en educació; la transformació de l’oest de la ciutat, i el treball per al benestar dels veïns de la ciutat.

Les persones interessades a participar en el procés podran recolzar tres de les tretze propostes possibles.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí