Transport públic

Prop de 650 persones utilitzen el bus nocturn de Rubí durant la festa major

El servei de parada a demanda per a col·lectius vulnerables rep 75 peticions

Ayuntamiento de Rubí.

Un total de 647 persones van utilitzar el bus nocturn que va posar l’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) a disposició de la ciutadania durant la festa major amb l’objectiu de promoure una mobilitat més sostenible i evitar desplaçaments en vehicle privat. A més, per primera vegada, es va oferir un servei de parada a demanda per a col·lectius vulnerables, que va rebre 75 peticions.

Durant les cinc nits de festa major ─del 29 de juny al 3 de juliol─, les línies 1, 2, 3, 5 i 7 van operar amb una freqüència de pas de 60 minuts a partir de les 22 h i fins a una hora després d’acabar l’últim acte programat, excepte la nit de dissabte a diumenge, que el servei va funcionar de forma ininterrompuda.

Quant a la mobilitat en vehicle privat, la Policia Local va instal·lar senyalització excepcional recordant la prohibició d’estacionar als vorals de la carretera C-C-1413a més pròxims a les activitats més multitudinàries. En aquest sentit, es van denunciar més de 30 vehicles que havien aparcat en aquesta via, en aquest cas a la zona més pròxima al barri de les Torres. La resta de trams es van mantenir sense estacionaments indeguts.

S’ha de destacar l’elevada utilització de les zones alternatives senyalitzades per a la festa major, que van ser objecte de més vigilància per part dels cossos de seguretat.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí Autobusos