Reforçar la seguretat

La Policia Nacional tindrà presència a les Torres de Rubí per reforçar la seguretat

La Junta Local de Seguretat ha posat sobre la taula la coordinació entre cossos policials després de la commoció per l’assassinat d’un comerciant fa dues setmanes

Ayuntamiento de Rubí

Els Mossos, la Policia Local i la Policia Nacional pactaran un nou dispositiu per reforçar la seguretat del barri de les Torres i el centre de Rubí (Vallès Occidental). Aquest és l’acord que la Junta Local de Seguretat extraordinària convocada per l’ajuntament a finals de la setmana passada ha posat sobre la taula. La col·laboració entre cossos policials arriba després de la commoció per l’assassinat d’un comerciant fa dues setmanes.

Durant la trobada, la Policia Nacional s’ha ofert a col·laborar plenament amb la Policia Local i els Mossos en qualsevol operació que estigui dins les seves competències. La seva actuació tindrà com a objecte el barri de les Torres atenent la demanda ciutadana i el sector comercial, que té una gran presència en aquesta zona.

Petició de més efectius

L’alcaldessa, Ana María Martínez, també ha aprofitat la presència de la directora general d’Administració de Seguretat de la Generalitat de Catalunya, Sonia Andolz Rodríguez, per reiterar la seva demanda de destinar més efectius dels Mossos a Rubí. Una petició que ja ha fet arribar en conversa telefònica al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i que espera poder tractar amb més profunditat en una pròxima reunió presencial.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO