34 objectius

Rubí defineix les 10 línies estratègiques per a l’elaboració del Pla Local de Salut

Per continuar treballant en el Pla Local de Salut es crearan comissions temàtiques que s’encarregaran de dissenyar les accions que s’inclouran al document

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha completat el primer pas per a l’elaboració del Pla local de Salut amb la presentació d’un diagnòstic inicial que defineix 10 línies estratègiques i 34 objectius.

Aquestes 10 línies estratègiques, explica el consistori, corresponen a conceptes «determinants de salut» com la demografia i unitats familiars; urbanisme, vivenda i medi ambient; economia; educació i formació; estils de vida; salubritat; morbiditat; Covid; serveis sanitaris i socials; i xarxa comunitària.

Així, dins de cada apartat, el govern municipal, ha definit reptes i objectius concrets en funció de les aportacions ciutadanes, de les enquestes o de la plataforma Rubí Participa.

Alguns objectius

Alguns dels objectius establerts en les diferents línies estratègiques són: diversificar i ampliar els serveis de recolzament a domicili, crear zones per als vianants, naturalitzar espais, la creació d’un Pla Supramunicipal per a la Millora de la Qualitat de l’Aire, donar suport al comerç local, reduir la fractura digital, potenciar l’oci saludable, habilitar espais per a gossos, disposar d’un CUAP i disposar d’un hospital propi, entre altres.

Per continuar treballant en el Pla Local de Salut, explica l’Ajuntament, a partir d’ara es crearan comissions temàtiques que s’encarregaran de dissenyar les accions que s’inclouran al document.

A l’última fase d’elaboració del document es treballarà en la comunicació, posada en marxa i avaluació continuada del Pla, que s’haurà de sotmetre a l’aprovació del Ple Municipal.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí