ACCIONS MUNICIPALS

Rubí avança en les millores de les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló amb tasques d'asfaltatge

Els treballs duraran tot el mes d'agost i no es preveu el tancament de cap carrer «en cap moment». Les reparacions seran «molt puntuals i ràpides»

L'asfaltatge es farà «una vegada a la setmana, agrupant diversos trams, amb l'objectiu de minimitzar les afectacions viàries»

rubicansola

Rubí ha iniciat les tasques de reparació puntuals de l’asfalt a les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló. Aquesta intervenció estava prevista en el conjunt d’accions del pla de millora de les esmentades zones que va arrencar a mitjans de juliol com ja va informar EL PERIÓDICO.

Els treballs d’asfaltatge, segons ha informat l’Ajuntament, duraran tot el mes d’agost i «pràcticament no comportaran afectacions de trànsit». 

L’actuació, detallen des del govern local, consistirà a executar les demolicions pertinents, formigonar i preparar el terreny per fer l’estesa de la capa de rodolament. L’asfaltatge es farà «una vegada a la setmana, agrupant diversos trams, amb l’objectiu de minimitzar les afectacions viàries». 

No es preveu el tancament de cap carrer «en cap moment». Les reparacions, ressalta el consistori, «que seran molt puntuals i ràpides d’executar», se senyalitzaran amb tanques. 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Ajuntaments