INICIATIVES COMARCALS

La Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí serà un punt d'informació turística del Vallès Occidental

L'objectiu principal és acompanyar les persones que visitin el territori vallesà i complementar la seva experiència amb el turisme de proximitat

Aquest estiu s'ha treballat amb més profunditat en la difusió de propostes per al descobriment de l'entorn natural, el patrimoni i la gastronomia

image-2

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha establert, juntament amb entitats públiques i privades, 22 establiments acreditats per funcionar com a punt d’informació turística. És el cas de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, que aquest estiu vetllarà per la difusió de propostes per al redescobriment de la comarca. 

L’objectiu principal, segons ha fet saber el consistori, és acompanyar les persones que visitin el territori vallesà i complementar la seva experiència. Destaquen «ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix i donar reconeixement formal a la tasca d’assessorament al visitant». 

Això, ressalta el govern local, «permet oferir una experiència de qualitat al visitant que ve a disfrutar de les propostes de turisme de proximitat al territori». 

Amb l’excepcionalitat d’aquest estiu i els canvis de caràcter turístic provocats per la crisi sanitària de la Covid-19, detalla l’Ajuntament de Parets, el Consell Comarcal ha treballat amb més profunditat en la difusió de propostes per al descobriment de l’entorn natural, el patrimoni i la gastronomia del Vallès Occidental. 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA   

Temes:

Ajuntaments