MORT A LA CARRETERA

Mor un motociclista de Rubí en un accident de trànsit

Al lloc dels fets, s'hi van desplaçar cinc unitats de la Policia Local, dues dotacions de bombers i dues ambulàncies

zentauroepp37025054 ambulancia unitat pediatriques sem sant joan de deu180803191556

La Policia Local de Rubí informa que la tarda del dia 16 de juny es va produir un sinistre mortal de trànsit al carrer Avellaners de Rubí. L’avís del succés va arribar a les 20.15, en aquell moment, es van activar cinc unitats de la policiadues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), segons ha informat el cos de policia municipal.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una caiguda a la via d’una motocicleta que va acabar col·lidint amb un automòbil que també circulava. A causa del sinistre, va morir el conductor i únic ocupant de la motocicleta, de 54 anys i veí de Rubí.

Atenció a les famílies d’afectats

La Policia Local de Rubí també recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) "es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el recolzament psicològic davant d’un sinistre de trànsit".

Més notícies de Rubía l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA