XIV EDICIÓ

Els bombers de Rubí guanyen el Concurs de Rescat en Accidents Trànsit

El premi els permet accedir a la Trobada Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit, que tindrà lloc durant del 3 al 9 de setembre a Alcañiz

Una imatge del concurs de rescats en accidents de trànsit.

L'equip del parc de bombers de Rubí ha sigut el primer classificat a la XIV edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que s'ha celebrat aquesta setmana a Lleida.

El segon lloc de la classificació general ha sigut per a l'equip de la selecció de la Regió d'Emergències de Lleida i, el tercer, per a l'equip del parc de Granollers.

En la maniobra estàndard, el primer classificat ha sigut l'equip de Lleida, seguit dels equips dels parcs de Rubí i Terrassa.

Paral·lelament, en la maniobra ràpida l'equip de Granollers ha obtingut la primera plaça, i els equips de Rubí i Lleida la segona i tercera, respectivament.

Accés directe a l'Trobada Nacional de Rescat en Accidents

En la categoria de millor comandament, el primer lloc ha sigut per a l'equip de Lleida, el segon per a l'equip de Rubí i el tercer per al de Vilafranca del Penedès.

L'equip de la selecció de Lleida ha sigut valorat com a millor equip tècnic, seguit per l'equip de Terrassa, que ha obtingut el segon lloc, i l'equip de Vilafranca, que ha quedat en tercera posició. Finalment, el sanitari de l'equip de Terrassa ha sigut el més ben valorat del concurs.

L'equip del parc de Rubí, com a millor classificat, té accés directe per participar en la XIV Trobada Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit, que tindrà lloc durant la setmana del 3 al 9 de setembre a Alcañiz.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA