ACTIVITAT ECONÒMICA

L'oferta de naus industrials a Rubí serà consultable a temps real

El ciutadà podrà obtenir informació actualitzada de cada immoble mitjançant dades d'Habitaclia, Idealista i Ya encontré

Només 75 d'aquestes estructures al municipi, un 6,76% del total, estan actualment en el mercat

L’Ajuntament de Rubí. / PERIODICO

L'Ajuntament de Rubí ha firmat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental que permet que la web de Rubiempresa, l'oficina municipal de serveis a les empreses, ofereixi un inventari permanent de les ofertes de naus i solars dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de Rubí recollides als portals d'Habitaclia, Idealista i Ya encontré.

A través d'aquest recurs, les ofertes de naus i solars industrials disponibles als PAE del municipi estan permanentment actualitzades i l'usuari pot trobar informació del preu, els metres quadrats, l'enllaç a la publicació l'oferta del portal d'origen, el règim d'adquisició, el tipus d'immoble -nau o solar- i la ubicació a través de coordenades de latitud i longitud. 

L'eina també permet monitoritzar a temps real l'oferta de sòl i sostre industrial disponible. 

Obtenció d'indicadors permanents actualitzats

"Tenir informació al més actualitzada possible sobre l'oferta de les naus industrials del municipi ens ajudarà en dos objectius: el nostre paper de facilitadors de l'activitat econòmica i la necessitat d'obtenir indicadors permanentment actualitzats de la realitat industrial del municipi", ha destacat el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

A més, l'administració local i l'ens comarcal treballaran conjuntament per impulsar polítiques de promoció econòmica que puguin beneficiar el conjunt del territori, consolidar una metodologia de treball en xarxa i coordinar la implementació d'actuacions d'acord amb les necessitats comunes.

Només 75 naus del municipi en el mercat

Rubí té 1.109 naus en els onze PAE de la ciutat i d'aquestes, 1.009 estan ocupades i acullen algun tipus d'activitat industrial, una xifra que representa el 90,98% de les naus existents al terme municipal de la ciutat, segons dades de l'Ajuntament de Rubí. 

Només 75 de les naus del municipi, un 6,76%, estan al mercat. D'aquestes, 18 es mantenen actives i en 57 no es porta a terme cap activitat. 

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA