Alves, condemnat per violació a 4 anys i 6 mesos

«Per fi se m’ha cregut», valora la víctima a través de la seva advocada, tot i que la lletrada considera que la pena de presó «és baixa»

Els jutges consideren provat que el futbolista va agredir sexualment la jove de 23 anys a la discoteca Sutton en una sentència pionera en consentiment i polèmica per la baixa condemna

germán gonzález j. g. albalat

El primer gran judici de la llei del sí és sí ja té sentència: una resolució judicial pionera en la interpretació del consentiment en una agressió sexual que, a la vegada, ha encès la polèmica per les penes de la nova norma i el paper de la indemnització. "El consentiment pot ser revocat en qualsevol moment" de la "trobada sexual", afirma la sentència de la Secció 21 de l’Audiència de Barcelona, que, alhora, condemna amb una pena mínima el futbolista Dani Alves: quatre anys i sis mesos de presó per la violació d’una jove de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre del 2022. La resolució, que va arribar ahir, dues setmanes després de la celebració del judici, va ser celebrada per la víctima. "Per fi se m’ha cregut", va assegurar, per boca de la seva advocada.

Temes:

Barcelona Esteve