Us heu de deixar veure a...

Cotton House Hotel: passa el dia en un cinc estrelles a Barcelona

El seu mercat ambulant de Nadal i els concerts d’hivern són l’oportunitat perfecta per visitar els interiors d’aquesta joia arquitectònica barcelonina

ON BARCELONA 16 12 2020 LA ALGODONERA

Un dels ‘hobbies’ preferits (i més masoquistes) de la quarantena era mirar habitacions precioses d’hotel delectant-nos en la misèria de no poder viatjar. I, tot i que encara estem lluny de satisfer les ganes de fer cua a l’aeroport, encabir-nos en un seient estret i que els nens del darrere donin puntades de peu al respatller, hi ha un pedaç: les portes obertes del Cotton House Hotel.

És l’oportunitat per conèixer en persona, i no només a través de les fotos de Booking, l’antiga seu de la Fundació Tèxtil Algodonera, una peça única de la ciutat que es va reconvertir en hotel de cinc estrelles el 2015 i que, per sort, encara conserva els elements d’estil vuitcentista neoclàssic (molt característic de la burgesia catalana). És a dir, un edifici molt, molt instagramejable.

Les portes obertes comencen dissabte, 19, i s’allargaran fins a l’1 de gener. Aquest cap de setmana, de 12.00 a 19.30 h, l’Algodonera Market Lab, un mercat de marques emergents adobat amb aperitius, dolços, música i fins i tot un arbre dels desitjos, per començar el 2021 amb bon peu (que no ho diguin a Agustín Pantoja, si no no deixarà cap branca buida). I els dies 26 i 1, el cicle Los Palcos del Cotton: uns concerts gairebé trobadorescos en què els músics tocaran des dels balcons a un públic assegut a la terrassa.