El 27 de juny va ser el dia de la pinya, una fruita que només té bona premsa quan se cenyeix a l’àmbit de les postres, els gelats, els sucs i els còctels. Pobre de qui s’atreveixi a treure la pinya de la seva zona de confort per introduir-la en altres escenaris, a priori, aliens. L’exemple més clar d’aquesta neurosi el trobem a la pizza amb pinya, una combinació que té el mateix efecte en els gastrònoms que les rastelleres d’alls en els vampirs.
Agafa pa i suca
Sí a la pinya, per Òscar Broc
La pizza hawaiana té el mateix efecte en els gastrònoms que les rastelleres d'alls en els vampirs. Però es continua consumint aliena al ‘haterisme’
Aquests són els entrepans més sorprenents de Barcelona
Rosalía, la ‘foodie’ definitiva
Temes:
El més llegit
- Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Com l'escalada ajuda Carlos Soria a sortir de l'accident a 7.700m de fa just un any: “Vaig al rocòdrom a les 7.00 h”
- Tres turistes espanyols moren en un tiroteig al centre de l’Afganistan
- Catalunya i Madrid s’allunyen de la productivitat de les regions més riques
- Manolo García: "M’ha agradat que, de cada dos catalans, un no ha anat a votar"