Ho confesso: les hamburgueses em fan parar boig. No seré jo qui posi en dubte la moda de les ‘smash burgers’; si saps triar el restaurant i t’assegures que les cuinen (i aixafen) bé, aquest format tan en voga em sembla imbatible. Perquè la ‘smash’ tendeix a la simplicitat. A Fast Eddie’s, per exemple, només trobaràs pa de brioix, una deliciosa hamburguesa aixafada en planxa, formatge, cogombrets i salses. A Two Patties van més enllà i només tenen una burger a la carta, una ‘smash’ que voreja el radical: aixafen el disc de carn fins a convertir-lo en un llençol finíssim, hi afegeixen formatge, una mica de ceba, salses i avall. Et duren tres minuts.
Agafa pa i suca
Melmelada de béicon, per Òscar Broc

barcelona/PVC02294.jpeg
Temes:
El més llegit
- Mor un jove en caure des de la segona planta del centre comercial Maremagnum de Barcelona
- L’incendi de Paüls marca el pitjor inici d’estiu des del 2010
- Els Mossos investiguen una agressió sexual amb arma blanca en un parc de Terrassa
- Un home mor succionat pel motor d’un avió que s’havia d’enlairar cap a Astúries des d’un aeroport de Milà
- ¿Què és el peix escorpí present a les platges d’Espanya i què s’ha de fer si et pica?