Fa temps que és als restaurants de mig Barcelona. I va a més. Està colonitzant les cartes dels teus locals preferits i ni te n’has adonat. La remolatxa s’ha posat de moda... o una cosa semblant. La trobes en amanides, cremes, entrepans, sucs, sopes, hummus o pastissos. A tot arreu. La seva capacitat d’adaptació al medi és gairebé aterridora. Quina ratxa que porta la remolatxa.
Agafa pa i suca
Molta remolatxa, per Òscar Broc
És l’última tendència gastro de Barcelona: la remolatxa està colonitzant totes les cartes. Fins i tot ja se serveixen un Negroni d’aquest tubercle abans vilipendiat
Temes:
El més llegit
- Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Com l'escalada ajuda Carlos Soria a sortir de l'accident a 7.700m de fa just un any: “Vaig al rocòdrom a les 7.00 h”
- Tres turistes espanyols moren en un tiroteig al centre de l’Afganistan
- ‘Kind of kindness’, la botifarra de Lanthimos
- Catalunya i Madrid s’allunyen de la productivitat de les regions més riques