Fa temps que és als restaurants de mig Barcelona. I va a més. Està colonitzant les cartes dels teus locals preferits i ni te n’has adonat. La remolatxa s’ha posat de moda... o una cosa semblant. La trobes en amanides, cremes, entrepans, sucs, sopes, hummus o pastissos. A tot arreu. La seva capacitat d’adaptació al medi és gairebé aterridora. Quina ratxa que porta la remolatxa.
Agafa pa i suca
Molta remolatxa, per Òscar Broc
És l’última tendència gastro de Barcelona: la remolatxa està colonitzant totes les cartes. Fins i tot ja se serveixen un Negroni d’aquest tubercle abans vilipendiat

Temes:
El més llegit
- Lleig comiat d’Ancelotti que esquitxa Florentino i el vestidor
- Luis Enrique corre a Barcelona per la seva filla Xana en una edició multitudinària de la Cursa d’El Corte Inglés
- Interior combatrà el frau en els canvis de sexe en els Bombers
- La Fiscalia investiga la instal·lació de barracons en un parc protegit de Sarrià
- Molts ho confonen amb fatiga: així comença la insuficiència cardíaca que afecta 700.000 espanyols