Faig una volta per Instagram i al compte de @barcelonaeats descobreixo l’existència del cafè amb ou. No cal donar-hi més voltes: és un cafè amb rovell d’ou (i llet condensada). Una creació impossible que, segons la gent que l’ha provat, t’obre la porta a una nova galàxia cafetera de cremositat i dolçor.
Agafa pa i suca
La nova moda gastro: cafè amb ou, per Òscar Broc
Té el seu origen al Cafè Giàng de Hanoi: tasses de cafè amb rovell d’ou

Temes:
El més llegit
- ¿Quants diners s'emportaria el Barça per guanyar la Lliga?
- ¿Quantes hores has de dormir si vius a Catalunya? La Universitat de Columbia ho revela
- Catalunya vol incorporar 200.000 migrants al mercat laboral amb el nou reglament d’estrangeria
- Detectades obres il·legals en una reforma de Consell de Cent
- Treballar en excés pot alterar l’estructura cerebral i perjudicar des de la regulació emocional fins a la presa de decisions