Faig una volta per Instagram i al compte de @barcelonaeats descobreixo l’existència del cafè amb ou. No cal donar-hi més voltes: és un cafè amb rovell d’ou (i llet condensada). Una creació impossible que, segons la gent que l’ha provat, t’obre la porta a una nova galàxia cafetera de cremositat i dolçor.
Agafa pa i suca
La nova moda gastro: cafè amb ou, per Òscar Broc
Té el seu origen al Cafè Giàng de Hanoi: tasses de cafè amb rovell d’ou
Temes:
El més llegit
- Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Com l'escalada ajuda Carlos Soria a sortir de l'accident a 7.700m de fa just un any: “Vaig al rocòdrom a les 7.00 h”
- Manolo García: "M’ha agradat que, de cada dos catalans, un no ha anat a votar"
- Catalunya i Madrid s’allunyen de la productivitat de les regions més riques
- Tres turistes espanyols moren en un tiroteig al centre de l’Afganistan