He anat a incomptables restaurants de Barcelona al llarg dels anys, pocs em falten per conèixer, però per alguna raó que no arribo a comprendre no havia anat mai a casa Mari i Rufo (Freixures, 11), just al costat del mercat de Santa Caterina. Mari i Rufo és un d’aquests restaurants que tothom et recomana, un espai que convenç ‘foodies’, crítics i gastrònoms de la vella escola per igual, una institució que no necessita l’ajuda d’agències de premsa per triomfar, en té prou amb alimentar el boca-orella gràcies a la seva aura llegendària. La meva primera vegada, sí, i la pregunta que m’assalta des d’aleshores: ¿per què havia trigat tant a visitar un lloc tan especial?
Agafa pa i suca
El restaurant de Barcelona que tothom recomana, per Òscar Broc
És una casa de menjars d’aura llegendària. Un espai que convenç ‘foodies’, crítics i gastrònoms de la vella escola per igual

barcelona/restauranteBroc.jpg
Temes:
El més llegit
- L’estiu del Papa per Espanya a bord d’una furgoneta: així va recórrer Prevost Espanya amb una tenda de campanya
- Oriol Pujol inicia un nou projecte empresarial
- Rampes nocturnes: per què es produeixen, quines són les causes i què he de fer?
- Detectades obres il·legals en una reforma de Consell de Cent
- Detinguda una administradora de finques per apropiar-se de 256.246 euros de 14 comunitats de veïns