A l’octubre es va celebrar amb gran èxit un esdeveniment per elegir les millors braves de Barcelona. També vam viure l’entrega de premis de The World’s 50 Best Bars. I aquest mes de novembre, ha tingut lloc el concurs al millor ‘panettone’ d’Espanya. Són tres dels exemples més pròxims en els quals es decideix qui mereix ocupar el calaix més alt d’un podi tan imaginari com subjectiu. I la repercussió ha sigut massiva a tots els nivells, i no només en l’univers ‘gastro’.
Agafa pa i suca
¡Sí a la competició!, per Òscar Broc
Els concursos no fan mal a ningú, són enormement beneficiosos no només per als guanyadors, sinó per a la ciutat i el plat o producte en qüestió
Temes:
El més llegit
- Aliança Catalana, el sobiranisme d’ultradreta
- Mercedes Balcells-Camps : "He sentit el so d’una cèl·lula de càncer"
- Un home mor en un tiroteig al costat de l’estació de metro Maresme-Fòrum
- Edwin Moses: "No vaig necessitar entrenadors, jo era més intel·ligent que ells"
- Verstappen es passeja i Alonso carrega contra Hamilton