La revolució del pa s’ha estès per tot Barcelona. Forners experts, joves i compromesos amb la qualitat han decidit recuperar aquest aliment per la via artesana, esquivant additius i accelerants, buscant un producte d’altes prestacions, recuperant la tradició des de la modernitat. Es va acabar allò de considerar el pa un complement.
Mos amb molta molla
Les millors fleques de Barcelona
La ciutat viu la revolució del pa gràcies a artesans que elaboren obres d’art a base de massa mare, farines ‘top’ i llargues fermentacions

El més llegit
- Ferran Adrià desvela a 'Col·lapse' la frase que li va dir Xavi Hernández: "Se'm va quedar sempre al cap"
- Ni Lidl ni Carrefour: aquest és el supermercat 'low cost' que arrasa a Espanya
- BCN traurà a concurs la Torre Ona de Glòries abans de final d’any
- Per aquest motiu hauràs de portar piles al cotxe a partir de l'any que ve
- Una manifestació a Mataró acaba amb salutacions feixistes