L’altre dia em van deixar entrar a la cuina d’un restaurant que opera amb graelles i fusta. L’espectacle em va fascinar i em va terroritzar a parts iguals. Quan algun cuiner em proposa visitar la sala de màquines, ho accepto gustosament; adoro ficar el nas entre bastidors i observar, olorar, escoltar. Els membres de l’equip et saluden tímidament i segueixen a la seva, vigilant les peces de carn a les brases, emplatant amb precisió i disparant salses amb els biberons. És una passada.
Agafa pa i suca
La cuina de l’infern, per Òscar Broc
A tots els que escriuen amargues crítiques a Tripadvisor perquè han passat calor en un restaurant els diria que aguantin les temperatures extremes que suporten els cuiners
Temes:
El més llegit
- Nou avís de la policia per als que han de renovar el DNI o el passaport
- Europa retira del mercat la vacuna de la covid d’AstraZeneca
- La sanció a Sainz pel GP de Miami afegeix més polèmica sobre la FIA
- Peris confessa que va abusar de nens des del 1972
- Arriba el primer fàrmac no hormonal que abaixa els fogots menopàusics