Aràbiga per un tub. O més ben dit, per un filtre. El cafè d’especialitat ha deixat de ser un sac de boxa per a pessimistes (moda ‘hipster’, deien) i s’ha convertit en una de les revolucions més importants que Barcelona ha viscut en els últims anys. Amb la seva allau de matisos i aromes, el cafè d’especialitat és ja una cultura molt assentada i en constant expansió. La màquina rugeix, el filtre degota, el barista acaricia cada tassa com si fos un ‘haiku’.
Cafeïna per a sibarites
Barcelona fa olor de cafè (d’especialitat): aquestes són 10 de les millors cafeteries
Aquests temples utilitzen els millors grans per servir-te una allau de matisos i aromes. El súmmum dels cafeïnòmans

El més llegit
- Més mosquits, paneroles i arnes: Catalunya es prepara per a un ‘boom’ d’insectes i plagues en els pròxims mesos
- La diputació traslladarà oficines a un edifici tancat des del 2010
- Uns 2.000 funcionaris pendents d’un trasllat dins de la Generalitat poden no tenir plaça fins al setembre
- Un home fereix la parella i mata a ganivetades el fillastre a Sentmenat
- Catalunya accelera cap als parcs de bateries, amb autonomia davant eventuals caigudes de xarxa