La primera vegada que vaig veure un quiosc amb cafè d’especialitat a Barcelona (passeig de Sant Joan) vaig pensar que algú havia tingut una gran idea. Fa ja uns anys d’aquella trobada, però encara recordo l’impacte: et compres el diari, t’emportes una revista xula d’importació i, de passada, et prens un flat white de qualitat. No van faltar les veus crítiques, les mateixes que van dir que el brunch i les burgers gurmet eren modes passatgeres per a hípsters (i ara han de menjar-se les seves paraules).
Agafa pa i suca
Quioscos d’especialitat, per Òscar Broc
La sucosa fórmula d’hibridar diaris, revistes ‘cool’ i cafè s’està multiplicant com un boig

Temes:
El més llegit
- Toni Nadal, al Congrés del PP: «A Mallorca parlem català, no mallorquí»
- L’alcaldessa de Palafrugell nega que s’hagi prohibit als grups d’havaneres afegir-se al públic si canta ‘El meu avi’
- La FNAC d’El Triangle s’acomiada avui amb grans rebaixes
- Enquesta CIS: El PSOE assetja cinc governs autonòmics del PP en l’equador de la legislatura
- Una vergonya absoluta