La primera vegada que vaig veure un quiosc amb cafè d’especialitat a Barcelona (passeig de Sant Joan) vaig pensar que algú havia tingut una gran idea. Fa ja uns anys d’aquella trobada, però encara recordo l’impacte: et compres el diari, t’emportes una revista xula d’importació i, de passada, et prens un flat white de qualitat. No van faltar les veus crítiques, les mateixes que van dir que el brunch i les burgers gurmet eren modes passatgeres per a hípsters (i ara han de menjar-se les seves paraules).
Agafa pa i suca
Quioscos d’especialitat, per Òscar Broc
La sucosa fórmula d’hibridar diaris, revistes ‘cool’ i cafè s’està multiplicant com un boig
Temes:
El més llegit
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"
- El somni olímpic frustrat pel franquisme