Segurament tinc un iceberg en lloc de cor, però ningú em convencerà del contrari, ja que ho he experimentat en persona: la desaparició d’un restaurant pot deixar més cicatriu a l’ànima que la pèrdua d’un familiar. 10 anys després del seu tancament, a casa encara ens irritem els lacrimals recordant el millor restaurant de Barcelona. Es deia Sorrento, era a travessera de Gràcia amb Casanova, i ara és una franquícia de fideus mediocre.
Agafa pa i suca
L’article d’Òscar Broc: no t’oblidis del Sorrento
La desaparició d’un restaurant pot deixar cicatriu a l’ànima
Temes:
El més llegit
- Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- Les barraques de Montcada pugen un 25% després de dos anys d’oblit
- Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)