Pop i més pop. No hi ha restaurant ‘cool’ que no tingui el seu tentacle brasejat, no hi ha local de tapes que no te’l posi a feira, no hi ha gastrobar que no l’inclogui en la seva oferta de platets. El pop ja és una icona amb el mateix estatus que l’ensaladilla russa o les braves: la diferència és que aquestes dues receptes tendeixen a l’infinit i el pop, com tot animal de Déu, és finit i escasseja quan la demanda es desencadena.
Agafa pa i suca
Ja n’hi ha prou amb el pop
No hi ha restaurant ‘cool’ que no tingui el seu tentacle brasejat. El consumim compulsivament com si l’estoc fos il·limitat
Temes:
El més llegit
- "En surten pocs i van molt buscats"
- ¿T’atreveixes a fer aquest test? 25 preguntes (algunes d’enrevessades) per aconseguir la nacionalitat espanyola
- "Volem que durin més"
- Condemna a una advocada per enganyar l’Associació d’Avis del Bon Pastor
- La rebaixa de la jornada laboral es dilata i apunta a finals d’any