El xef Xavier Pellicer, propietari del Restaurant Xavier Pellicer, proposa una recepta tradicional i molt popular que, no només és fàcil de fer, sinó que també és perfecta per combinar amb qualsevol tipus de verdura.
Ingredients:
200 grams de cigrons cuits
Aquafaba (aigua de cocció dels cigrons)
20 grams de tahini
5 grams de cúrcuma
Suc de llimona
Oli de sèsam
25 grams de ceba confitada
Cibulet picat
Brots
Carbassó
Api
Pastanaga
Raves
Oli d’oliva verge extra (AOVE )
Sal
Instruccions d’elaboració:
A la Thermomix, col·loqueu els cigrons, el tahini, la cúrcuma, l’oli de sèsam, l’aquafaba i el suc de llimona.
Tritureu-ho tot.
Reserveu-ho.
Talleu les verdures a bastonets i els raves a quarts.
Emplateu l’hummus i punxeu les verdures.
Decoreu-ho amb els brots i el cibulet.
Remateu-ho amb un rajolí d’AOVE.
Més receptes aquí.